Huwelijksfotografie

Verliefd, verloofd,…  en dan het huwelijk

Jullie hebben besloten om ja te zeggen tegen elkaar en dat mag gevierd worden.  Als huwelijksfotograaf zorg ik voor blijvende herinneringen aan deze bijzondere dag in jullie leven.  Als onopvallende toeschouwer leg ik de bijzondere momenten van de ceremonie of het feest vast.  Als jullie dat wensen muizen we er ook even tussenuit om een fotoreportage van jullie als koppel te maken. Nadien kan ik de een album maken zodat jullie af en toe kunnen terugblikken naar deze bijzondere dag.

  • Bruidsboeket

Hoe ga ik te werk?

Met mijn camera en back-up camera probeer ik zo onopvallend mogelijk beelden te maken.  Zelf heb ik een bijzondere gevoeligheid voor de kleine bijzondere momentjes tijdens jullie ceremonie of feest maar ook de grote momenten leg ik vast. Misschien willen jullie graag de eerste blik op elkaars huwelijkskledij vastleggen, misschien mogen traditionele familiefoto’s niet ontbreken, misschien willen jullie graag een fotoshoot van jullie tweeën of met de kindjes?  We spreken ruim van tevoren een keer af om jullie wensen te bespreken zodat die fotografe toch al een beetje minder spannend wordt.

Praktisch

We kunnen al eens in levende lijve kennismaken helemaal in het begin van jullie voorbereidingen.  Samen bekijken we hoe jullie je dag voor ogen hebben en van welke onderdelen van de dag jullie graag foto’s hebben.  Voor het eerste uur betalen jullie € 120, alle volgende zijn aan €100, exclusief vervoersonkosten. Jullie krijgen na jullie huwelijk een uitgebreide selectie van de geslaagde beelden in kleur en zwart wit en in hoge resolutie. We bekijken samen de mogelijkheden en prijzen voor een professioneel opgemaakt album. Neem gerust contact op voor meer informatie of ga hier eens piepen om te zien wie er juist achter dat fototoestel schuil gaat!