Geboortefotografie

Bevallings­reportage

Unieke beelden van een uniek moment

Een geboorte is een van de bijzonderste momenten die je mee maakt in je leven. Je wordt – misschien opnieuw – mama of papa. Geboortefotografie als herinnering aan deze lifechanging gebeurtenis is al minstens even uniek. Terugkijken op deze dag met beelden die het geboorteverhaal weer tot leven brengen, ontroering gegarandeerd!

portret newborn

Geboortefotografie?

Een reportage van jouw geboorteverhaal: arbeid, bevalling en de eerste kennismaking. Onopvallend en eerlijk. Elke geboorte is anders, ook de jouwe. Krachtig, prachtig en emotioneel. Jullie maken het verhaal, ik de beelden.

Hoe?

voetreflexologie voor bevalling

Hoe ga ik te werk?

 • Een vrijblijvend gesprek vooraf waarin we jullie wensen bekijken.
 • Mogelijkheid tot zwangerschapsreportage zodat we elkaar al wat meer kennen
 • Dag en nacht van wacht vanaf 37 weken tot 42 weken zwangerschap.
 • Aanwezig tijdens de arbeid, bevalling en de eerste momenten na de bevalling, ongeacht de duur.
 • Nadien krijg jij een grote selectie van de geslaagde beelden in kleur en zwart-wit in hoge resolutie
 • Mogelijkheid om je foto’s te laten bundelen in een professioneel album.

Formule

Geboortereportage

Badje na geboorte

€ 947

! tijdelijk € 473 !

 • Vanaf 37 weken 24/7 beschikbaar
 • Geen bijkomende kosten als de bevalling lang duurt
 • Uitgebreide selectie van de beelden in hoge resolutie
 • Mogelijkheid tot professioneel album
 • € 947 (exclusief vervoer)

Kennismaken?

Bij een geboortereportage vind ik het belangrijk om vooraf goed kennis te maken. Een bevalling is een intiem proces dat veel beter verloopt als je de mensen die je begeleiden vertrouwt. Ik kom dus graag even langs. We bekijken samen waar je gaat bevallen (thuis, welk ziekenhuis, geboortehuis) en welke andere begeleiders er verwacht worden. Het is ook belangrijk om hen op voorhand op de hoogte te stellen dat je graag een fotograaf bij je bevalling wil hebben. We overlopen jouw verwachtingen van de reportage en van mijn rol tijdens de bevalling. Ook tijdens een keizersnede kunnen foto’s gemaakt worden mits toestemming van de personen in het OK. Uiteraard loop ik jouw andere begeleiders niet voor de voeten. Het is jouw bevalling, jouw welbevinden en gezondheid èn het welbevinden en gezondheid van je kindje blijven het allerbelangrijkste.

Na de geboorte bij papa
portret tijdens arbeid

Inneke?

Mama van vier jonge meiden, fotograaf en verteller. Vier keer bevallen waarvan drie keer thuis met de vroedvrouwen van Bolle Buik .  Ik krijg steeds opnieuw de tranen in mijn ogen wanneer ik naar de foto’s kijk die fotograaf Jos Verhoogen trok tijdens mijn vierde bevalling.  Wat. Een. Moment!

Vraagje?

Een zwangerschap en kraamtijd, het zijn steeds bijzondere periodes in je leven. Niet altijd op een roze wolk, niet altijd stralend, maar telkens krachtig en prachtig met alle rauwe randjes die er bij horen. Samen met jullie druk ik graag even op pauze om de herinnering aan deze tijd voor altijd te kunnen koesteren.