Newborn

Babyfotografie: de geboorte van een nieuw gezin in beeld

Newborn of babyfotografie is altijd bijzonder.  Of het nu een eerste kindje of een vijfde is, er verandert veel! De vier keren dat ik mama werd, merkte ik zelf dat ik bijna krampachtig die eerste momenten wilde bewaren.  Die geur van een pasgeboren babietje opsnuiven, de eerste kennismaking met zusjes, tantes en nonkels, grootouders, neven en nichten vastleggen, zorgvuldig die schattige outfitjes uitkiezen. Omdat ik die eerste momenten zo koester, komt ik ook graag in jou kersverse nieuwe of uitgebreide gezinnetje langst.  De tijd gaat zo snel, die baby verandert elke dag, samen zorgen we ervoor dat er een blijvende herinnering wordt vastgelegd.

Hoe ga ik te werk?

Mijn fototoestel en ik, soms een beetje extra materiaal, meer poespas heb ik niet nodig.  Voor mij geen geposeerde babyfoto’s met schattige attributen, maar jullie baby en jullie gezin zoals jullie zijn.  Uiteraard besteed ik wat aandacht aan die door meter uitgekozen knuffel of het door oma gehaakte deken, maar ik zal eerder observeren en registreren. Ik kom langst bij jullie thuis.  Voor de echte pasgeboren babyfoto’s gebeurt dat best al in de eerste maand na de geboorte, maar later kan natuurlijk ook altijd.

  • Newborn Oskar met papa

Praktisch

De sessie duurt een 1 à 1,5 uur (ik kijk niet op een chronometer)en kost €145.  Ik weet dat baby’s hongerig en hangerig kunnen zijn en met diens ritme hou ik zeker rekening.  Nadien krijgt u een uitgebreide selectie van de beelden in hoge resolutie doorgestuurd.  Indien gewenst kan er ook een professioneel album gemaakt worden zodat de foto’s niet verdwijnen op de harde schijf van je computer, de prijs hiervoor op aanvraag.   Neem gerust contact op voor extra info of een afspraak!

Contact