Huwelijksfotograaf

Verliefd, verloofd,…  en dan het huwelijk

Jullie hebben besloten om ja te zeggen tegen elkaar en dat mag gevierd worden.  Als huwelijksfotograaf zorg ik voor blijvende herinneringen aan deze bijzondere dag in jullie leven.  Als onopvallende toeschouwer leg ik de bijzondere momenten van de ceremonie of het feest vast.  We muizen er ook even tussenuit om een fotoreportage van jullie als koppel te maken als jullie dat wensen. Nadien kan ik de een album maken zodat jullie af en toe kunnen terugblikken naar deze bijzondere dag.

  • Bruidsboeket

Hoe ga ik te werk?

Met mijn camera en back-up camera probeer ik zo onopvallend mogelijk beelden te maken.  Zelf heb ik een bijzondere gevoeligheid voor de kleine bijzondere momentjes tijdens jullie ceremonie of feest.  Natuurlijk leg ik ook de grote momenten vast. Misschien willen jullie graag de eerste blik op elkaars huwelijkskledij vastleggen, misschien mogen traditionele familiefoto’s niet ontbreken, misschien willen jullie graag een fotoshoot van jullie tweeën of met de kindjes?  We spreken ruim van tevoren een keer af zodat die fotografe die een hele dag bij jullie gaat zijn, toch al een beetje minder spannend wordt.

Aankomst op scooter in feestzaal
Familiekoor tijdens huwelijk
Bruidsboeket

Praktisch

Reportage, het boeket
  • Even samen zitten bij het begin van jullie voorbereidingen
  • Eerste uur €160, volgenden €120 (exclusief vervoer)
  • Uitgebreide selectie van de geslaagde beelden in kleur en zwart-wit
  • Mogelijkheid tot professioneel album

Over Inneke

Portret Inneke

Huwelijksfotograaf uit Leuven die graag beelden vast legt van de grote en kleine momenten die het leven kleuren. Ik word warm van mensen die hun eigen ding doen, ook op die grote dag vol traditionele verwachtingen

[contact-form-7 404 "Not Found"]