Algemene Voorwaarden Kerstsessie

Bij de kerstsessies ga ik een inspanningsverbintenis aan, geen resultaatsverbintenis. Ik doe mijn uiterste best om er een prachtige ervaring van te maken.

Het aantal afgeleverde foto’s kan niet op voorhand vastgelegd worden.

Wanneer je een kerstsessie boekt, krijg je een gratis foto naar keuze in hoge resolutie. Overige beelden kan je aankopen aan per beeld.

Indien je de totale galerij koopt, betaal je hier €100 euro voor.

Online galerijen met watermerk blijven 2 weken zichtbaar en worden nadien in het archief opgeslaan

Galerijen in lage resolutie die gedeeld worden worden voorzien van een logo in het midden van de foto. De foto’s kunnen niet worden gedownload en dienen louter als bezichtiging voor eventuele aankopen. U kan deze wel delen tijdens de 2 weken zichtbaarheid.

Een kerstkaartje op maat kan besteld worden. Je kan hierbij kiezen uit 3 templates. Deze kosten €87 euro voor 100 kaartjes in A6 formaat of €95 voor 100 kaartjes voor de langwerpige template.

Het fotografisch werk van Inneke is onderhevig aan auteursrechten: de foto’s blijven eigendom van de fotograaf. Persoonlijke gebruik is vrij, maar voor commerciële doeleinden moet de klant toestemming vragen en/of een vergoeding geven aan de fotograaf. Gebeurt dit niet, dan worden gerechtelijke stappen ondernomen.

Inneke bewerkt alle foto’s in een typische stijl. Eigen of verdere bewerking (met filters bijvoorbeeld) is niet toegestaan.